NN
Save To Shortlist
Biler på lager UTFORSK MØT OSS

Kjørekurs

Kjørekurs tilgjengelig for Ferrari kunder

Gjennom kjørekursene i Corso Pilota får du utviklet deg som sjåfør bak rattet i noen av Ferrari sine nyeste modeller.

Kursene er intensive, velprøvd og utviklet for effektiv og profesjonell førerutvikling. Gjennom kjørekursene får du som deltager en helt unik mulighet til å utforske bilens ytelser og dine ferdigheter som sjåfør. I løpet av to intensive dager stiller Ferrari sine dyktigste instruktører til rådighet. Det dedikerte teamet med instruktører er satt sammen av høyt kvalifiserte ekspertførere med internasjonal proffbakgrunn. En flåte med Ferrari F8 Tributo, 812 Superfast, 488 Challenge EVO og SF90 Stradale står til vår disposisjon i løpet av to intense dager.


Corso Pilota Avanzato er kurset der bevegelser går fra å være tilfeldige, til perfekte timede. Under kurset benyttes telemetrianalyse, som vi kjenner godt fra motorsporten. Det betyr at kjøringen analyseres detaljert gjennom dataanalyse.

Corso Pilota Evoluzione kurset er skreddersydd erfarne sjåfører. Du har vært gjennom Avanzato og skal sette dine kjøreegenskaper på en ordentlig test. Det er ikke lenger nok å være rask, du vil etter kurset være teknisk overlegen og forstå hver millimeter av bilens reaksjonsmønster.

Corso Pilota Challenge er det øverste nivået for deg som ønsker en ekte racing tilværelse. Kurset forbereder deg på konkurransekjøring i Ferrari Challenge serien

Pilota Limited Edition driving course er et ekslusivt kurs forbeholdt Pilota Ferrari kunder som ønsker en opplevelse helt utenom det vanlige.

Sport Driving Course

Sport Driving Course

In the driving seat: the first step Discover More
Advanced Course

Advanced Course

Further instruction on high-speed driving Discover More
Evolution Course

Evolution Course

Technical excellence and on-track thrills Discover More
Challenge Course

Challenge Course

The highest expression of driving Discover More

Limited Edition

An amazing opportunity to drive on the most important tracks in the world

Discover More

Ask Us a Question

Contact Us