NN
Save To Shortlist
Biler på lager UTFORSK MØT OSS

Tailor Made

Ferrari Tailor Made er programmet for deg som ønsker å skreddersy din neste Ferrari. Programmet tilbys eksklusivt til et spesielt utvalg kunder, som sammen med Ferrari sine rådgivere bistår deg gjennom hele prosessen. Autoxo Sport tar deg med til fabrikken i Maranello, hvor vi tilbringer dagen i Ferrari sitt eget design studio. Her venter et omfattende utvalg av blant annet materialer, farger, tekniske spesifikasjoner.


Ferrari tilbyr i dag tre hovedkategorier innen design: Scuderia, Classica og Inedita. Alle med sitt eget formspråk og sine unike designelementer. Som kunde velger du fritt mellom de ulike kategoriene - alt for å få din bil så skreddersydd og eksklusiv som overhodet mulig.

En designprosess med deg i sentrum

Tailor Made programmet er rettet mot et begrenset antall kjøpere. Som deltager får du individuell oppfølging av et team med ulike eksperter. En personlig designer fra Ferrari sikrer at hvert enkelt element i bilen blir unikt, samtidig som man ivaretar viktige Ferrari designtradisjoner.

Programmet inkluderer kundebesøk til Tailor Made senteret i Maranello. I designsenteret kan deltagere føle og kjenne på materialene man ønsker å bruke.

Under besøket vil designeren samle individuelle ønsker, for så å presentere en rekke konfigurasjonsforslag. Sesjonen avsluttes med en virtuell forhåndsvisning av den skreddersydde bilen.

​Tailor Made Collections

Med en sterk tilknytting til Ferrari sitt DNA, tar Tailor Made programmet utgangspunkt i tre ulike design kolleksjoner. De tre ulike kolleksjonene gjenspeiler arven, sjelen og innovasjonen til Ferrari. Ferrari kunder har mulighet til å hente inspirasjon fra en eller flere av disse kolleksjonene og tilpasse de ulike elementene etter egen smak.

Som deltager får du maksimal valgfrihet med hensyn til kombinasjonene man ønsker å bruke. Med en rekke skreddersydde valgmuligheter, vil resultatet gjenspeile et helt unik nivå av eksklusivitet.

Scuderia

Helt siden sin opprinnelse har racing vært sentralt i utviklingen av Ferrari. Scuderia henter sin inspirasjon fra nettopp racing. Designpakken henter elementer fra racing og lar deg velge materialer og tekniske spesifikasjoner her i fra.

Classica

Inspirasjonen til Classica hentes fra Ferrari sine GT modeller. Designpakken representerer et klassisk og elegant uttrykk og lar deg velge mellom en rekke tidløse elementer.

Inedita

Innovasjon, egenart og nytekning står sentralt, når du som kunde står fritt til å eksperimentere i et rikt utvalg av designelementer. Utforsk det aller nyeste innen materialvalg og fargepaletter. Dette er virkelig pakken for deg som ønsker et nytt og eget uttrykk.

70 design ikoner

Som en av mange initiativer for å makere Ferrari sitt 70-årsjubileum, har Tailor Made nå gjort det mulig å gjenskape noen av de meste særegne design uttrykkene som har preget Ferrari sin 70 år gamle historie.

70 eksklusive biler med sitt helt unike design, hvor fortid og nåtid bindes sammen, vil produseres for anledningen. Hver av bilene vil være lett gjenkjennelige, takket være den eksklusive 70 års-logoen og en identifikasjonsplate som bærer navnet til inspirasjonsmodellen.

Hva lurer du på?

Kontakt oss