NN
Save To Shortlist
Biler på lager UTFORSK MØT OSS

7 Year routine maintenance programme

Den rutinemessige vedlikeholdsplanen som tilbys de første 7 årene på alle Ferrari modeller, kalles Genuine Maintenance. Denne eksklusive servicen strekker seg over en lengre periode, som et bevis på merkets fremragende kvalitet.

Med denne vedlikeholdsplanen kan alle Ferrari eiere føle seg trygge, med vissheten om at deres dyrebare kjøretøy bevares i perfekt stand gjennom hele perioden. Planen er den eneste vedlikeholdspakken av sitt slag, som tilbys av en global bilprodusent. Nok et bevis på Ferrari's ubetingede dedikasjon til sine kunder.
Denne offisielle vedlikeholdsplanen er spesifikt knyttet til hver enkelt bil. Det betyr at planen overføres til den nye eieren, hvis bilen skulle selges videre. Programmet omfatter arbeidskraft, originale reservedeler, smøremidler, motorolje og bremseveske.

Kontrollerne utføres rutinemessig en gang i året av høyt kvalifiserte servicemedarbeidere, utdannet på Ferrari Training Center i Maranello. Ingen har høyere kompetanse på de forskjellige Ferrari modellene, enn disse menneskene.

Finn ut mer om The Genuine Maintenance programme

Request Info